Ismerd meg korszakalkotó megoldásunkat:

Ugorj velünk a 4. ipari forradalom élére!

Haris Operator

Ugorj fejest az Ipar 4.0 világába!

Megoldásunk központi eleme a Haris Operator mobil applikáció – BTLE gyorsulásmérővel – , ami folyamatos kapcsolatban áll a gépre telepített szenzorral. Ennek köszönhetően már az első napon digitális adatokat kaphatsz kézhez!

Könnyedén felépíthetsz egy megfizethető, vezeték nélküli termelés-felügyeleti rendszert, AI-támogatott elemzéssel. Nincs szükség óriási beruházásokra: kezdd a Basic alapcsomaggal, ismerd meg a szenzort és a működését, majd miután meggyőzött, válts Pro verzióra és maximalizáld a hatékonyságot!

Egy szenzor,

ami gépi tanulás révén növeli a hatékonyságot. Valós idejű, digitális adatok és elemzések, megalapozott predikciók! Minden, amire a hatékonyságfejlesztéshez szükséged van!

Mire képes a rendszerünk?

Független

Szenzortól és géptől függetlenül alkalmazható

Sokoldalú

Régi és új gépeknél, de manuális összeszerelés esetén is működik

Költséghatékony

Alacsony bekerülési költség, gyors megtérüléssel

Egyszerű és modern

Egyszerű és gyors telepítés, kábelek nélkül

Elérhető

Könnyen értelmezhető adatok egy helyen

Beható

Alapos elemzések, részletes kimutatások

Két csomag közül választhatod ki a számodra megfelelőt

Basic

Ismerd meg, próbáld ki! Tudd meg most, mire vagy képes a Haris szenzorral és az Operator alkalmazással!

Mindössze egyszeri 89 euróért kaphatod meg életre szóló előfizetéssel a szenzort és az applikációt!  Lépj be most a 4. ipari forradalom kapuján! 

Pro pack

Legyél Te a 4. ipari forradalom egyik éllovasa! Ha az innovatív megoldások elkötelezett híve vagy, a Pro csomag lesz számodra a megfelelő! Több szenzor, speciális lehetőségek a csomagban.

Most bevezető áron 890 euróért állhatsz át a digitális elemzésre!

A díjnyertes vezeték nélküli módszer minden eddiginél jobban skálázható adatgyűjtést és feldolgozást tesz lehetővé, beleértve az esetleges leállásokat, gyártott darabszámokat és ciklusidőket is.

Digitális adatgyűjtés

gyorsan,
skálázhatóan

Miben egyediek az egyes csomagok?

Basic

A Haris Operator egy mobilalkalmazás, ami egy BTLE gyorsulásmérő segítségével méri az adott gép termelési ciklusát. Ez a forradalmi Ipar 4.0 eszköz – géptípustól függetlenül – rögzíti az esetleges leállásokat, megkönnyítve a termelékenység ellenőrzését és fejlesztését.  

Pro

Több szenzort is magában foglaló, termelésfelügyelő rendszer, ami valós időben szolgáltat adatokat. Hatékonyságfejlesztés, ami kézzelfogható haszonban mérhető. Kevesebb erőforrással elérheted ugyanazt a teljesítményt, vagy még többet.

Kiknek szól a megoldásunk?

Lean szakemberek, tanácsadók

Termelési szakemberek, mérnökök

BASIC

Élethosszig tartó hozzáférés

89 EUR

PRO

POC Pack 1 hónapra beüzemeléssel

890 EUR

GYIK

A Basic csomagban a szenzor egy mobil applikációval használható, míg a Pro csomag esetében egy gateway veszi a jeleket több, akár 10 szenzortól. A Basic csomag offline működik, a Pro csomag online. A Basic csomagnál a feltöltött adatokat, míg a Pro csomagnál a valós idejű adatokat láthatod. 

Android, legalább 6.0 verzió, illetve javasoljuk a 8 magos készüléket. Az év második felében jön majd az iOS. 

Basichez Shopflooron nem szükséges, de ha irodábanwebalkalmazásban is meg szeretnéd nézni az elemzéseket, akkor igen. Pro csomaghoz szükséges Wifi. 

Szinte mindegyikkel, mert gyorsulási adat alapú. Csupán annyi szükséges, hogy legyen jól megkülönböztethető a rezgés (pl. motorok), vagy a mozgás (pl. szerszámok).

Basicről javasoljuk a Pro csomagot, onnan pedig az előfizetésre való átlépést. Pro csomagról Basicre könnyen visszaléphetsz, de reméljük, hogy erre nem lesz szükséged. 

basic csomagot életreszólóan használhatodja 89 EUR-ért. A Pro csomag esetén a 890 EUR megvásárlási ár után az előfizetés 49 EUR / hó / gép. Nagyvállalkozások mennyiségi kedvezményekkel számolhatnak, míg a kisebb cégeknek mikrovállalkozás kedvezményt kínálunk. 

Természetesen, erre is van lehetőség. Minden következő hónap 490 EUR / hó.

Gateway 250 EUR, további szenzor 29 EUR. Ha szeretnéd, bérbe is vehetedcsökkentett havidíjjal. 

Egyre inkább a Lean fejlesztési szakemberek igényeire szabjuk, szeretnénk még inkább felhasználóbaráttá tenni. Idővel lehet majd látni a ciklusidőt és a gyártott darabszámot is.  

Igen, sok és izgalmas tervünk van a jövőre vonatkozóan. Ezek között szerepel a gépi tanulás és a mesterséges intelligencia segítségével megvalósuló hasznos elemzések, kimutatások készítése, amik magukba foglalnak nagyobb összefüggéseket és előrejelzéseket is. Tervezzük a problémafelismerést és az egyes figyelmeztetések tökéletesítését. A fejlesztések tekintetében a hatékonyságnövelés a cél.

A bankkártya adataidat nem kell megadnod nekünk. A Basic csomagot előre kell fizetni, a Pro csomagot pedig a telepítéskor, teljesítés alapján.